Tietoja minusta

Oma kuva
Ikuisesti leikkivä, alati yllättyvä, vieläkin hämmästyvä.

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Sunnuntainlapsi Sunday St. Sin




Tässä tulee Sunday St. Sin!


Mun nimi on Sunday, koska olen syntynyt eräänä kaukaisena pääsiäissunnuntaina- ja sunnuntainlapsi on " hyvä ja kaunis ja huoleton aina "  ;)  Ja Saint Sin, sillä pieni annos syntisyyttä on elintärkeää hauskanpidon- ja siis itse elämän kannalta! 
Elämä on leikkiä, ja pahin virhe jonka tehdä saattaa, on alkaa ottaa itsensä liian vakavasti. 
Maailma ei ole täydellinen, joten ei meidänkään sitä tarvitse olla. Ota siis iisisti, relaa vähän!


 Ei siis tarvitse olla tietyn ikäinen, kokoinen, tai näköinen!
 Kuka tahansa onnellinen, itsensä ja muut hyväksyvä tyttönen, neitonen, nainen, tantta ja mummeli, setämies ja jannu voi olla mitä tahansa, mitä haluaa. Pituudella tai painolla tai kasvojen uurteilla ei ole mitään väliä. 
Ilmeinen fakta on, että jokainen on itsensä kokoinen! Aivan on itsensä näköinen! Kertakaikkisen täydellinen olen minä, olet sinä  elääksemme juuri sellaista elämää, jossa itse viihdymme!
Ollaksemme oman elämämme pin uppeja, maailman matkaajia, taiteilijoita - IHAN MITÄ VAIN - ja kasvaaksemme parhaaksi mahdolliseksi versioksi omasta itsestämme. 
Jos multa kysytään, niin juuri se on elämän tarkoitus!

 Ollaksesi valokuvamalli tarvitset vain itsesi, kameran ja valoa!








Olen mäkin joskus yrittänyt olla joku toinen. Yrittänyt miellyttää ja asettua lokeroon, jota minulle on tarjottu. Mutta eihän sellaisesta mitään tule, surua ja pahaaoloa korkeintaan. Siksi sanonkin nyt, että  ei kannata keskittyä miellyttämään toisia. Sulje korvasi puheilta, joiden mukaan et ole tarpeeksi hyvä, kaunis, hoikka, nuori, vanha, älykäs, vahva, lahjakas jne. toteuttaaksesi  haaveitasi. Meidän tarkoituksemme on elää sellaista elämää, kuin todella haluamme. Kukaan meistä ei ole stereotypia! Älä suostu arvioitavaksi ulkoisten piirteidesi kautta!
Älä kuuntele ihmisiä, joiden sanoma on negatiivinen ja dissaava! Vaikene myös itse silloin kun et pysty ystäviäsi kannustamaan. Aidosti hyvää tarkoittavat ja suojelevat neuvot ovat eri asia kuin latistaminen, ivallisuus ja teilaaminen.
Neuvoja on hyvä kuunnella ja hankkeidensa realistisuutta kannatta hiukan punnita, mutta polkusi valitset itse, ja jos kaadut, se on sinun polvesi joka kolahtaa kiveen.
Sinä kannat vastuun. Läheisimmät ihmisesi tukevat sinua. Ihmiset, jotka oikeasti rakastavat sinua, uskovat sinuun ja toivovat sinulle kaikkea hyvää.
Eräänä päivänä Sinä sitten päätät unohtaa kipusi ja lähteä uudelle polulle. Kun olet valmis.

Ulkoa tuleva, lannistava puhe kumpuaa usein puhujan omasta katkeruudesta, kateudesta, heikkoudesta, sekä kyvyttömyydestä olla aito oma itsensä, ja antaa rakkautta lahjakkaalle ja luovalle lapselle sisällään. Jos rakastat itseäsi, sinun on pakko huomioida lapsekas, aito, normeista piittaamaton ydin itsessäsi. Hyväksyä hänet, eikä pyrkiä hänestä eroon.
Klisee: jollet osaa rakastaa itseäsi, et voi ketään muutakaan rakastaa. 

Voidaksesi paremmin: Aloita päiväsi hengitysharjoituksella, joka tuo rentoutta ja selkeyttä ajatuksiisi. Paina oikea sierain kiinni. Hengitä vasemmalla syvään ja rauhallisesti sisään. Paina vasen sierain kiinni, vapauta oikein sierain ja hengitä sen pitkään ja rauhallisesti ulos. Toista noin 10 kertaa. Tee sama toisin päin.





Pin it up on your map! - Sundayn matkavinkki

Los Angeles, Chinese Theatre


“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?"
"That depends a good deal on where you want to get to."
"I don't much care where –"
"Then it doesn't matter which way you go.” 
― Lewis CarrollAlice in Wonderland

Niinpä: aivan ensimmäiseksi on päätettävä, minne on menossa, voidakseen sinne mennä!


Kuvat ( paitsi matkakuva ) Laura Lyytikäinen



2 kommenttia:

  1. Ihanaa lukea sinun positiivista julistustasi.<3 Kiitos siitä, valaa uskoa siihen, että kelpaan tällaisena kuin olen.:) Ilmoittaudun blogisi lukijaksi.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi! Mahtavaa :) Yritän kantaa lippua korkealla! ;)

      Poista