Tietoja minusta

Oma kuva
Ikuisesti leikkivä, alati yllättyvä, vieläkin hämmästyvä.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Sundaykin pohtii onko koolla väliä?

 



   Yleensä kysymys siitä, että onko koolla mitään väliä, liittyy miehen sukupuolielimeen l. penikseen, joka monilla muillakin nimillä kielessämme tunnetaan ( terkkuja myös sille yhdelle ihanalle ystävälleni, joka toilettiin mennessään toisinaan sanoo vieraalla kielellä, että "voy al  exposicion de serpientes " ;) ).

   Sivumennen sanottuna, jos em. kysymys minulle esitettäisiin, ja on toki esitettykin kohtalaisen monesti ja erilaisissa yhteyksissä, niin ihan 100 rehellinen vastukseni tänään ja tässä olisi, että on sillä hiukan merkitystä. Viittaan tässä lähinnä äärimmäiseen suuruuteen. 
Sori: merkitys on negatiivinen. 
Tämä on siis vain Sundayn nöyrä mielipide, joten älkööt kukaan pahastuko! :) Makuja on maailma pullollaan! Eikä se astetta turhan kookas elinkään haittaa, jos järki on samaa paria! :) Eikä siinä siis mitään muuta vikaa ole, kundit hei, kuin se ettei oikein tiedä, mihin sen panis! 

   Standardi vastaus koko- kysymykseen,  taitaa  olla sievä ja kaino " ei koolla ole merkitystä, vaan sillä, miten sitä käyttää ". 
Ja nyt päästään siihen asiaan, mitä oikeastaa lähdin tässä pohtimaan. 
Mun mielestä älystä puhuttaessa voitaisiin esittää sama kysymys koon merkityksestä. 

Vastauksena " ei koolla ole merkitystä, vaan sillä kunka sitä käyttää " olisi mielestäni osuvaakin osuvampi ällistä keskusteltaessa. Eli sitä vähän snadimpaakin järjen valoa, voi näyttää synkimmässä pimeässä, ja sitä suurta voi olla käyttämättä runnomiseen ja riistämiseen, sieluttomaan omaneduntavoitteluun. 
   Suurin osa meistä ihmisistä on kohtalaisen fiksuja. Jotkut vaan eivät ole aivojaan juurikaan jumpanneet, vaan laahustaneet ja limbonneet toisten jälkiä paljoakaan fundeeraamatta, että kannattaako niin toimia. Halu päästä helpolla on syvällä meissä. Samoin kuin haluttomuus myöntää omia virheitämme. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa aivojumppa. Ryhtyä pohtimaan asioita ihan itse. Tehdä omia johtopäätöksiä saadusta tiedosta aivan omin aivoin.                                   
Valitettavasti monet niistä, joiden aivot on jumpattu tikkiinsä, suonet pullistellen ajatusten tikitystä, eivät ole ihan hirveä hyviä ajattelemaan meidän yhteistä hyväämme. He näkevät maailman toisin. Usein heidän aivonsa toimivat terävästi laskelmoiden, jatkuvasti tykyttäen, he ovat nopeita ja ketteriä. Vahvemman oikeudella he sitten polkevat jalkoihinsa tielleen osuneet, seurauksista välittämättä. Hetken hurmiossa, oman ylivertaisuutensa sokaisemina, he unohtavat täysin, että maapallo ei ole yksin heidän, Tulevat  syöneiksi leivän lastensa suista, imeneiksi veren syntymättömien suonista... Sillä heidän älynsä niin suuri ja loistava, että sellaisiin bagatelleihin, kuin tekojensa pitkäntähtäimen seurauksiin, ei oman egonsa auringossa paistattelevalla ole aikaa.  
Koolla on väliä, ja toisinaan oikein iso, on tuhoava kapistus kertakaikkiaan. 
Miljoonan taalan kyssäri tietty on, että onko äly ilman viisautta älyä ollenkaan? Meinaan vaan, että eikös ne psykot ole yleensä just tosi fiksuja?


   Pippelin ja älyn koon lisäksi yleismaailmallista ja elämää suurempaa merkitystä on myös naisvartalon koolla. Kokonaisuutena, sekä osiksi pilkottuna. Vallalla tuntuu olevan käsitys, että pitäisi olla hillittömät bosat, ja suunnaton ahteri, mutta muuten saisi mielellään olla lähempänä luurankoa, kuin elävää ihmistä. Harvinaista, rakkaat kyyhkyseni, erittäin harvinaislaatuinen on sellainen naisvartalo luonnon muokkaamana! 
Jos haluaa suuret daisarit ja mielettömän ison perseen, ilman kirurgian kosketusta, niin siinä kyllä tulee sitten vähän sitä laardia mukana muihinkin paikkoihin. ;) Onneksi saa valita. 
Mitä kokoon tulee on naisvartalo niin tabu kuin palvonnan kohde, häpeän, nöyrytysten ja vihan kohde, loputtoman nautinnon lähde- niin naiselle itsellen kuin häntä haluavillekin. 
Naisen kehoa välineellistetään ja esineellistetään vähän joka lähtöön vielä tänäkin päivänä. Mutta vain jos me naiset suostumme siihen, että se on mielestämme riippumaton väline, enemmän muita kuin itseämme varten, niin voidaan tehdä.
 Siksi jätän tältä osin kunkin itse päätettäväksi, että onko koolla väliä, ja jos on niin mitä. 
Vai olisiko naisenkin kohdalla tärkeintä se järjen koko? Ihan oikeesti niinku.

Jotta voisit paremmin harjoita älyäsi. Ajattele. Kyseenalaista. Opettele erottamaan informaation jyvät akanoista.

Klisee koolla ei ole väliä. On sillä, jos rehellisiä olla halutaan- ja mehän halutaan, eiks jeh? Melkein asiassa kuin asiassa koolla on väliä. Se on sitten aivan eri juttu, ja vastaajasta riippuvainenkin, että milloin sillä minkin sortin merkitystä on!

Pin it up on your map 
Matkakuvat Sunday, muut Laura Lyytikäinen



Ærøskøbing

“Mad Hatter: “Why is a raven like a writing-desk?”
“Have you guessed the riddle
yet?” the Hatter said, turning to Alice again.

“No, I give it up,” Alice replied: “What’s the answer?”
“I haven’t the slightest idea,” said the Hatter” 
― Lewis CarrollAlice in Wonderland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti