Tietoja minusta

Oma kuva
Ikuisesti leikkivä, alati yllättyvä, vieläkin hämmästyvä.

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Sunday käy Ykkösen Vapaalla




   Taas pukkaa sesonkia, niin ettei Sunday ole ehtinyt naputtaa halaistua jupinaa yli viikkoon... Se ei tietenkään ole oikein uskollisia lukijoita kohtaan, eikä edes järkevää, sillä uskollisinkin sielu menettää kiinnostuksensa epäluotettavuutta kohdatessaan.
Joten ei muuta kuin näppistä sauhuamaan! Onhan Sundaylla ykkösen vapaa!

   Ykkösen vapaa on sellainen, kun vapaat eivät mennekään yks yhteen, kuten meritöissä yleensä, vaan töistä saa nauttia reilusti, mutta vapaista sitten syksyn tullen. Tai talven. Tai jotain.
Eli töissä ollaan ensin päivät pääksytysten, sitten käydään jossain muualla nukkumassa kaksi yötä ja valvomassa yksi päivä - tai toisin päin, jonka jälkeen siirrytään taas turvallisen työympäristön keskelle.
- Sellaista kutsutaan myös asunnonsäästämiseksi, vrt. asuntosäästäminen.
Onhan se helppoa ja huoletonta. Saa istua aina valmiiseen pöytään, josta löytyy muutakin kuin vettä ja leipää, eivätkä puhtaat liinavaatteet lopu, vaikka ei pyykkiä huvittaisikaan pestä.
Mutta siitä ykkösen vapaasta tulee kyllä helposti melkoinen suoritusten suma!

Tällä vapaallani, joka alkoi eilen olen:
käynyt pizzalla
katsonut kaksi viimeistä jaksoa Game of Thronesia
katsonut kaksi viimeistä jaksoa Game of Thronesia uudelleen, koska nukahdin muutamaankin otteeseen ekalla katsontakerralla
suorittanut erilaisia toimenpiteitä saattaakseni merittyneen lookkini ehommaksi,
siihen liittyen viettänyt myös tunnin oikein salongissakin.
Jottei ulkomuodosta tulisi liian eho, kävin hyttysten syötävänä, ja mustikkaan värjäytymässä Pilvijärvellä, jossa myöskin uin, minkä jälkeen söin eväitä.
Kävin shoppailemassa, luonnollisesti, olenhan pahasti aikatauluista jäljessä alennusmyyntien suhteen. Yhden paidan ja koltun verran sain tilannetta kirittyä kiinni.
Nyt pitäisi vielä autoraiskani tyhjentää, sillä sen seuraava etappi on romis. Tuntuu vähän jotenkin haikealta ( samalla myös todella väärältä tuntea yhtään minkäänlaista kiintymystä elottomaan esineeseen. Ajatus tavaraan kiintymisestä etoo minua, joten se on tunne, jonka pyrin itseltäni täysin kieltämään, vaikka ei se aina onnistu. Ja tiedän: omia tunteitaan ei saisi koskaan yrittää kieltää olivatpa ne sitten mitä tahansa, ja kohdistuivatpa sitten mihin tahansa. Niiden kieltäminen on vähän niin kuin kieltäisi itsensä, ja sellaisesta saiirastuu. Ne pitäis vaan hyväksyä sellaisenaan ja antaa niiden ajelehtia matkoihinsa ), mutta palveltuaan minua sekä hyvin että huonosti, että aivan törkeän huonosti, on Red Devil tullut tiensä päähän.
Joo, ja pakastaa ne mustikat pitäis, jotka hämähäkkejä ja muita ötököitä uhmaten poimin.
Sitten saunaan ja tutimaan.
Että jaksaa taas huomenna lähteä töihin. Joista pitää olla ja on kiitollinen, vaikka johonkin kadonneesta verokortista johtuen, ei se edellisen tilin osalta juuri leivällä lyönyt, karhun ahmaistua osansa.
Onneksi saan siis mennä oitis takaisin kakkujen ääreen!

Vaan nauttikaahan kesästä yksi ja jokainen omalla tavallanne ja vaikka aivan tavoittakin silloin tällöin.

Jotta voisit paremmin ota kaikki irti siitäkin vähästä, mitä kulloinkin tarjolla on!

Klisee sananparsi sanoo, että silloin on taottava, kun rauta on kuuma, ja Sunday sanoo, että silloin on seilattava, kun meri on tyyni!

Pin it up on your map


“She generally gave herself very good advice, (though she very seldom followed it).” 
― Lewis CarrollAlice's Adventures in Wonderland & Through the Looking-Glass
Baltic Sea



Matkakuvat Sunday, muut Laura Lyytikäinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti